Bing och Bard, nu är kapplöpningen igång.

0

Bing uppdaterade idag sitt utseende, och chat-knappen syns upptill. Funktionen rullas ut, och man kan sätta sig på väntelista. Jag tror att Microsoft vill hinna rulla ut implementeringen av Chat-GPT i Bing innan Google lanserar Lambda-baserade Bard.

Microsoft hoppas att deras nya AI-drivna söktjänst Bing ska bli den nya standarden för stora massor. VD Satya Nadella säger att “kampen börjar nu”. Bing har integrerats med den populära textroboten Chat GPT och Microsoft har investerat över 10 miljarder dollar i företaget Open AI. Bing ska kunna “samtala” med användaren om en mängd ämnen, inklusive pågående nyhetshändelser. Microsoft presenterade också att webbläsaren Edge kommer att få AI-stöd, inklusive sammanfattningar av sidor och hjälp med att skriva inlägg och mejl.

Dessa nya tjänster är en direkt reaktion på Googles nyligen presenterade planer att använda AI-roboten Bard för att “revolutionera” sökning. För närvarande är både Microsofts och Googles nya tjänster endast tillgängliga för en begränsad publik.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version